Verileriniz Ne Kadar Güvende?

Verileriniz Ne Kadar Güvende?

Verileriniz ne kadar güvende?

Birçok eğitim kurumu yeni kişilere ulaşmak için büyük küçük fark etmeden reklam yatırımı yapıyor. Billboard, Facebook, Broşür, Google Adwodrs, toplu sms ve e-mail gibi birçok tanıtım yöntemleri uygulanıyor. Doğru kişilere yani bilgilere ulaşmak için birbirinden farklı kanallar yaratılıyor.

Peki, bu kadar zahmetle ulaştığınız verileri ne kadar iyi koruyorsunuz?

Yine birçok eğitim kurumu datalarının güvenliğini ilkel yöntemlerle, Excel’de ya da masa üstü programlarda saklıyor. İşe yeni başlamış bir personelin bu bilgilere ulaşması ya da bilgisayarınızın çökmesi gibi ciddi güvenlik açıkları başa gelmeden öğrenilmiyor. Excel’e yazdığınız verileri kaydetmeden kapattığınızda yaşanan sorunlara ne demeli? Profesyonel olmayanlar tam da burada kaybediyor.

Peki, hiçbir şekilde dışarıya veri çıkartamayan masa üstü programlarınız ne olacak? Sırf bu yüzden yeni programa geçmeyen kurumlar… İnatla verilerini geri alamayacak bir programa gömmek.

Satış yöntemleriniz, örgüt kültürünüz, eğitim metotlarınız ne kadar farklı ya da orijinal olursa olsun, verileriniz mutlaka en son teknoloji ile korunmalı!

 

Aristo, verilerinizi anlık olarak replication-aynalama yöntemi ile 3 ayrı şehirdeki sunuculara yedeklenmektedir. Bulut sunucu teknolojisi ve web tabanlı alt yapısı ile istediğiniz zaman istediğiniz yerden erişme imkanı sağlar.

Veritabanı sunucuları ISO 27001 dijital ortamdaki bilgilerin saklanması standardı kapsamında bir felaket geri çevirme planı ile saklanmaktadır. Biz buna Disaster Recovery diyoruz.

Aristo’ya istediğiniz zaman taahhütsüz geçebilir ve istediğiniz zaman verilerinizi Excel ya da XML olarak alabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşın

İletişim Bilgileri

  • Adres: Kocaeli Üniversitesi Teknopark E7

  • Telefon: (0507) 504 62 25

  • Email: [email protected]

İletişim Formu

Formu doldurarak aklınıza takılanları bize ulaştırabilir, sorularınıza cevap bulabilirsiniz.